Programma huldiging PSV

Programma huldiging PSV
3 min

Na een enerverende zondag in het Philips Stadion staat maandag de huldiging op het programma. Hoe dat programma eruitziet, lees je hier.

Maandag 16 april: Stadhuisplein!   
Maandag vieren we het 24e landskampioenschap met de hele stad! We gaan met z’n allen naar het Stadhuisplein, waar we op uitnodiging van de gemeente Eindhoven het kampioenschap uitgebreid vieren. Natuurlijk gaat daar de rondrit met de platte kar aan vooraf. Deze vertrekt omstreeks 17.00 uur vanaf het Philips Stadion (bij de hoofdingang aan de Frederiklaan) en rijdt via de Vonderweg, richting de Mathildelaan, over het 18 Septemberplein, de Vestdijk, de Geldropseweg en de Bilderdijklaan naar het Stadhuisplein.

De route van de platte kar De route van de platte kar

Huldiging rond 19.00 uur  
Omstreeks 19.00 uur toont de selectie met trots de schaal aan jullie! De festiviteiten op het plein zelf starten om 15.00 uur. Als het plein vol is, sluit de gemeente de toegang. Supporters kunnen de huldiging in de binnenstad ook volgen op schermen op de Markt en het 18 Septemberplein. In de binnenstad geldt een glas- en blikverbod. Verder verzoekt de gemeente vanwege veiligheidsredenen tassen thuis te laten. Kinderen met ouders zijn vanaf 15.00 uur welkom in het Philips Stadion, toegankelijk via ingang 5 en 6. Om 15.45 uur begint hier een speciaal programma voor deze groep, waarna zij rond 16.30 uur als eerste de selectie met de schaal huldigen.

Mis niets op PSV.nl/kampioen     
Kun je er maandag om wat voor reden dan ook niet bij zijn? Volg de huldiging dan via onze livestream. Op PSV.nl/kampioen mis je niets van de huldiging.

Deel jouw trots met #PSVkampioen   
Laat op al je social media-accounts zien dat je trots bent op het 24e landskampioenschap! Klik hier en download gratis het pakket waarmee je je Twitter-, Facebook- en Instagramaccounts in kampioensstijl giet. Ook vind je achtergronden voor bijvoorbeeld je smartphone. We zijn samen trots op de 24e schaal en dat mag de hele wereld weten via #PSVkampioen!

Kampioenskleding      
Het kampioenschap van PSV vier je natuurlijk met officiële PSV-kampioensartikelen. De kampioenscollectie is nu verkrijgbaar in de PSV FANstore (ingang 17 van het Philips Stadion) of via de PSV FANstore Online. Zo zijn we tijdens het feest nog meer een eenheid.