PLIC | Jong PSV treft West Ham United in halve finale

PLIC | Jong PSV treft West Ham United in halve finale
2 min
Jong

Jong PSV is in de halve finale van de Premier League International Cup gekoppeld aan West Ham United O21. De loting vond dinsdag plaats. De andere halve finale van het prestigieuze toernooi gaat tussen de beloftes van Crystal Palace en Everton.

De beloftenploeg van PSV bereikte 15 februari de halve finale van het toernooi door af te rekenen met Chelsea (2-1). Aanvoerder Mohamed Nassoh was met twee treffers op Stamford Bridge cruciaal. De opponent in de halve finale voegde zich na 120 minuten bij de laatste vier van het toernooi. Het Engelse Brighton & Hove Albion werd door een treffer in de tweede helft van de verlenging verslagen. 

Jong PSV is titelverdediger en rekende in een eerder stadium af met Nottingham Forrest (1-3), Blackburn Rovers (3-5), Leeds United (0-7) en dus Chelsea (1-2). Een herhaling van de finale van vorig jaar is nog altijd een optie, maar dan dienen Crystal Palace en Jong PSV hun halve finales te winnen. In de eindstrijd werd het vorig jaar 3-1 in het voordeel van Jong PSV.