PLIC | Jong PSV bereikt halve finale na overwinning op Chelsea U21

PLIC | Jong PSV bereikt halve finale na overwinning op Chelsea U21
2 min
Jong

Jong PSV heeft de halve finale van de Premier League International Cup bereikt. De beloftenploeg versloeg Chelsea U21 in een spannend duel op Stamford Bridge met 2-1. Vorig jaar won Jong PSV het prestigieuze toernooi.

De ploeg van Wil Boessen kwam in de eerste helft aanvankelijk op achterstand, maar door een doelpunt van aanvoerder Mohamed Nassoh werd er met een gelijke stand gerust. In de tweede helft was de 21-jarige middenvelder opnieuw trefzeker. DIt keer vanuit een strafschop. De Engelsen scoorden niet meer, waardoor Jong PSV zegevierde.

De uitblinkende doelpuntenmaker Nassoh is trots op het bereiken van de halve finale: "Omdat we vorig jaar het toernooi hebben gewonnen, wisten we dat er mogelijkheden lagen. We zijn blij dat we in de halve finale staan. We hebben nog niets, maar we zijn goed bezig."

Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber was aandachtig toeschouwer in de thuishaven van Chelsea. “Een knappe prestatie in een intensieve wedstrijd”, oordeelt hij. “We mogen er trots op zijn dat we opnieuw hebben kunnen imponeren. Het team speelt al weken prima en dat betaalt zich zowel nationaal als internationaal uit in resultaat.”