Otten Innovation Cup | Prestigieus jeugdtoernooi valt in het derde weekend van augustus

Otten Innovation Cup | Prestigieus jeugdtoernooi valt in het derde weekend van augustus
2 min
Jeugd

De Otten Innovation Cup keert deze zomer terug op PSV Campus De Herdgang. De nieuwste editie van het internationale toptoernooi voor O19-teams staat gepland voor het weekend van 16 tot en met 18 augustus.

Het deelnemersveld is voor de 74e editie uitgebreid naar tien teams. Naast PSV O19 zijn Manchester United, RSC Anderlecht, Paris Saint-Germain, FC Kopenhagen, SL Benfica, FC Utrecht, Atlético Madrid, Jeonbuk Hyundai Motors en Red Bull Bragantino aanwezig.

Internationale sterren

Tijdens de Otten Innovation Cup 2024 worden er weer innovatieve spelregels gehanteerd die aanloop naar het toernooi worden geïntroduceerd. Het jeugdtoernooi kent een rijke historie aan spelers, die uiteindelijk uitgroeiden tot sterren op de internationale velden zoals Harry Kane, Memphis en Romelu Lukaku. Vorig jaar won PSV O19 in de finale met de 1-0 van de leeftijdsgenoten van RSC Anderlecht. 

Kaartverkoop
Noteer jij het prestigieuze toernooi alvast in je agenda? De kaartverkoop voor de Otten Innovation Cup gaat medio juli van start. Hierover volgt meer informatie via de officiële PSV-kanalen.