Open training | PSV 1 traint onder toeziend oog van duizenden supporters

Open training | PSV 1 traint onder toeziend oog van duizenden supporters
2 min
PSV1

Het Philips Stadion was dinsdagochtend het decor voor de open training van de A-selectie. Zo’n 9.000 supporters waren afgereisd naar de thuishaven van PSV 1, waar een extra tribune geopend werd om alle aanwezigen van een stoeltje te voorzien.

Onder luid gejuich en applaus van de enthousiaste supporters werd de selectie en staf verwelkomd voorafgaand aan de open training. Terwijl de zon over het speelveld viel, begon de 23-koppige selectie aan de warming-up. Die bestond uit een rondje om het veld en enkele pass- en trapvormen. Daarna was het tijd voor een aantal afwerkvormen, waarbij de doelpunten voor een storm aan geluid zorgden. De open training werd afgesloten met een partijtje. 

PSV FANstore en mini-FANzone
Om 09.00 uur stond er al een grote rij voor de ingang van de PSV FANstore, die geopend was voor alle supporters. Na het bemachtigen van een kampioensshirt of andere merchandise konden de aanwezigen zich vermaken op de mini-FANzone, waar een springkussen aanwezig was en vanzelfsprekend ook gevoetbald kon worden. Daarnaast was er ook de mogelijkheid om een foto met Phoxy te scoren en om te gamen met PSV Esports.