‘Obispo wil basisplaats bij PSV zelf verdienen’

‘Obispo wil basisplaats bij PSV zelf verdienen’
4 min

Met welke media hebben de PSV'ers gesproken? Wat gebeurt er achter de schermen en hoe vergaat het oud-PSV'ers. Op maandag en donderdag lees je alles over de club in PSV in the Picture.

Obispo: ‘Ik heb al twaalf jaar hetzelfde doel’
Armando Obispo maakte onlangs zijn debuut in PSV 1 tegen VVV-Venlo (3-0). Obispo blijft geduldig zegt hij in gesprek met VI. ‘’Ik heb wel aanbiedingen gehad na het EK van afgelopen zomer in Georgië, maar ik heb al twaalf jaar hetzelfde doel: doorbreken bij PSV’’, vervolgt de aanvoerder van Jong PSV. Het doel van Obispo is om volgend jaar een basisplaats bij PSV te hebben. ‘’Dat is mijn insteek. Ik wil geen cadeautjes, ik wil het verdienen’’, aldus een gemotiveerde Obispo.

Bondscoach Mexico over gedrag Lozano  
De Mexicaanse bondscoach Juan-Carlos Osorio heeft opnieuw aangegeven dat zijn speler Hirving Lozano zich in wedstrijden beter moet zien te beheersen, dat schrijft het Eindhovens Dagblad.  Na de wedstrijd tussen Mexico en IJsland van vorig week ontstond er enige ophef over een reactie van PSV-aanvaller Lozano. Verder lezen…

E-sporter Ali Riza Aygün zou het liefst met PSV-spelers spelen 
PSV staat in de e-divisie één punt achter op koploper Ajax en hoewel Ali Riza Aygün de eerste seizoenshelft op de Playstation won, wil hij ook de tweede seizoenshelft schitteren op de Xbox. ‘’Als het kon zou ik met PSV-spelers spelen, maar ik wil presteren. Als ik Luuk de Jong zou opstellen, dan red je het niet tegen verdedigers als Sergio Ramos en Rio Ferdinand’’, meent Aygün. Lees meer…

Afellay op zijspoor bij Stoke City 
Ibrahim Afellay lijkt op een zijspoor te zijn belandt bij zijn club Stoke City, dat meldt de Daily Telegraph. De 31-jarige oud-PSV’er speelde onder manager Paul Lambert nog geen minuut en nu is Afellay ook niet meer welkom op de training van de club uit de Premier League. Ondertussen zullen de belangenbehartigers van Afellay snel met Stoke om de tafel gaan over een ontbinding van zijn contract, zodat hij na dit seizoen transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. Stoke nam Afellay in de zomer van 2015 over van FC Barcelona. Zijn contract loopt nog door tot medio 2019.

Swansea City laat oog opnieuw vallen op Arias
Swansea City heeft het oog opnieuw laten vallen op Santiago Arias. Een delegatie van de club uit Wales bekeek de interland van Colombia afgelopen vrijdag waarbij Arias basisspeler was, dat meldt Wales Online. In de voorgaande transferperiodes doken er ook al geruchten op over een mogelijke overstap van de Colombiaan naar Swansea. In de zomer van 2017 ketste een overstap af, omdat the Swans niet konden voldoen aan de vraagprijs van PSV. Arias wil na dit seizoen een volgende stap maken in zijn carrière, weet het medium.

PSV-supporter in programma ‘Je zal het maar hebben’
PSV-supporter Arnoud Nijhuis lijdt aan het Moebius-syndroom, dat is een verlamming aan de aangezichtsspieren. Het programma ‘Je zal het maar hebben’ volgde Arnoud onder andere tijdens de uitwedstrijd van PSV op 10 september 2017 tegen sc Heerenveen. Hij bekeek de wedstrijd vanuit het uitvak. Bekijk hier de uitzending.