Nieuws | Extra kaarten voor Sevilla - PSV

Nieuws | Extra kaarten voor Sevilla - PSV
2 min
PSV1

Er komen 888 extra kaarten in de verkoop voor de uitwedstrijd in de Europa League tegen Sevilla. De club uit Spanje heeft dat aantal toegezegd aan PSV. De extra kaarten gaan donderdag 15 december om 11.00 uur in de verkoop.

Extra kaarten
De 888 extra kaarten die beschikbaar worden gesteld, zijn voor PSV-supporters. Nadat de 2200 eerder beschikbare tickets snel waren uitverkocht, zijn Sevilla en PSV na overleg overeengekomen over het beschikbaar stellen van meer tickets. Het gaat hierbij om tickets met eigen vervoer. Hierover volgt later meer informatie.

PSV Uitkaart vereist
Een (Seizoen) Club Card op naam en geactiveerd als PSV Uitkaart, is een vereiste voor degene die kaarten willen kopen voor deze uitwedstrijd tegen Sevilla. Heb je (nog) geen PSV Uitkaart? Deze vraag je online aan via PSV.nl - PSV Uitkaart. De PSV FANdesk staat voor je klaar om je aanvraag te verwerken voordat de verkoop hervat wordt. Goed om te weten is dat je per persoon één toegangskaart kunt kopen.

Reis enkel naar Sevilla met wedstrijdticket
PSV raadt het supporters af om zonder ticket naar Sevilla te reizen. Ga enkel naar de Europa League-wedstrijd in Spanje als je in het bezit bent van een geldig wedstrijdticket. Sevilla - PSV wordt op 16 februari 2023 gespeeld. De aftrap is om 21.00 uur.