Mohamed Rayhi tekent contract bij PSV

Mohamed Rayhi tekent contract bij PSV
2 min
PSV1

In het Philips Stadion heeft Mohamed Rayhi maandag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot en met 2015 aan PSV bindt. De 19-jarige Eindhovenaar speelt al sinds 2003 bij PSV en begint in Jong PSV aan zijn elfde seizoen in het rood-wit. In bijzijn van technisch manager Marcel Brands tekende hij in de middag zijn contract.

Eindhovenaar
Mohamed Rayhi heeft bij PSV de hele jeugdopleiding doorlopen. Begonnen in de E-tjes speelt hij sinds 2003 voor PSV. Komend seizoen voetbalt hij in Jong PSV. Geboren Eindhovenaar Rayhi (1 juli 1994) deed in de voorbereiding ook al een aantal keer mee met het eerste elftal, waaronder twee keer in het Philips Stadion. Uit tegen svDOSKO (0-11) maakte hij als invaller drie doelpunten en ook deed hij mee tegen FC Eindhoven in de Lichtstadderby en afgelopen vrijdag nog in de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel, in een vol stadion.

Jongensdroom
“Dit is waar ik altijd van gedroomd heb en waar ik altijd voor gewerkt heb”, zegt Rayhi. “Een jongensdroom. Ik ben in Eindhoven geboren en ben trots dat ik nu een contract getekend heb. Van de voorbereiding heb ik tot nu toe alleen maar genoten, ik hoop dat ik dit seizoen ook mij officiële debuut zou kunnen maken. Ik ga er keihard voor blijven werken.”