Loop mee in de line-up

Loop mee in de line-up
2 min

Vrijdag 24 maart neemt PSV Vrouwen het op tegen Ajax Vrouwen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. En jij kunt erbij zijn! Als lid van FC PSV maak je kans om mee te lopen in de line-up of de vlaggenparade. Lees snel verder.

Onvergetelijke avond
Wil jij aan de hand van een speelster het veld oplopen? Of met een vlag wapperen tijdens de opkomst? Het kan bij de wedstrijd PSV Vrouwen – Ajax Vrouwen op vrijdag 24 maart aanstaande. De aftrap van de wedstrijd is om 19.30 uur. Als je ingeloot wordt, krijg je zeker een onvergetelijke avond!

Geef je op
Wil jij deelnemen aan de line-up of de vlaggenparade bij deze spannende wedstrijd? Laat het ons weten! Reageer via de mail die je hebt ontvangen of stuur een e-mail naar fc@psv.nl. Vermeld je naam en lidnummer en laat weten of je kans wilt maken op een plekje in de line-up, de vlaggenparade of beide.

Je kunt niet meer deelnemen aan deze prijsvraag.
De winnaars die deel mogen nemen aan de line-up zijn: Lila van Acht, Fieke van den Berg, Amy Bol,
Belle Brouwers, Lily Cober, Julia Hallegraeff, Britt van der Heijden, Nikki van der Klooster, Teuntje Koolen, Lisa Pelle, Fenna van Rooij, Imke van Roosmalen, Esmee Schilders, Imke Schrama, Lina Sparidans, Larissa Steenbekkers en Zara van Vegchel.

De winnaars die deel mogen nemen aan de vlaggenparad
e zijn:
Mirthe Arts, Luna van Berlo, Zoe Cobussen, Manou van Gils, Bente van Gorp, Sanne de Groof, Lieke van der Heijden, Indy Hendriks, Yasmijn Hendriks, Sophie de Klerk, Mirthe van Kolllenburg, Wies Nikkelen, Zilver van den Oetelaar, Emma van Overdijk, Georgina Stuiver en Elina Uitjens.