Kidsclub-leden maken kans op een PSV-tenue

Kidsclub-leden maken kans op een PSV-tenue
2 min

Leden van de Phoxy Club en FC PSV maken kans op een PSV-tenue. Volgende week verloot Phoxy de tenues die onder andere ingezet zijn voor de line-up.

Afgelopen seizoen ging voor een aantal leden een droom in vervulling. Zij mochten aan de hand van de spelers of aan de hand van Phoxy het veld oplopen bij één van de thuis- of uitwedstrijden van PSV. De tenues die bij deze activiteit gedragen zijn, worden nu verloot. Alle leden van de PSV Kidsclub maken er kans op.

Een PSV-tenue winnen?

Om mee te doen aan de loterij hoeven leden alleen te reageren op de mail die zij deze week ontvangen hebben. Via de link in de mail kunnen leden aangeven welk tenue ze het liefst willen winnen en wat hun maat is. Leden hebben tot en met zondag de kans om zich op te geven voor de loterij. In de week van 27 mei worden de winnaars gekozen. Hun namen komen op deze website te staan.

Wel lid van de Phoxy Club of FC PSV maar geen mail ontvangen? Laat het weten via kidsclub@psv.nl. Geef meteen door welk tenue jij het mooist vindt en wat je maat is. Je naam wordt dan toegevoegd aan het lotingsysteem en je e-mailadres aan het ledenbestand. Zo voorkom je dat je in toekomst prijsvragen mist.