Jong PSV boekt oefenzege op Al-Nasr SC

1 min

Jong PSV heeft vrijdagmiddag met 2-0 gewonnen van Al-Nasr Sports Club uit Dubai. Op De Herdgang waren Lundqvist en Schoonbrood trefzeker.

De ploeg van Haar en de bezoekers waren erg aan elkaar gewaagd in de eerste helft. De beste kansen waren voor Jong PSV via onder andere Verreth. Gescoord werd er niet voor rust. Na ruim een uur spelen schoot Lundqvist de beloftenploeg op prachtige wijze op een voorsprong. De middenvelder krulde een vrije trap in de linkerbovenhoek. Zes minuten later was het opnieuw raak. Schoonbrood werkte een niet te missen pass van Aboukhlal binnen en verdubbelde de score. Dit was ook gelijk de laatste treffer van dit duel.