Jarige Obispo bij selectie Jong PSV

Jarige Obispo bij selectie Jong PSV
2 min

Jong PSV neemt het vanavond op De Herdgang op tegen FC Emmen. Bij de 18-koppige wedstrijdselectie van trainer Dennis Haar zit onder anderen de jarige Armando Obispo.

Lammers, Room, Rosario   
De verdediger, die vandaag zijn 19e verjaardag viert, begon dit seizoen als aanvoerder van Jong PSV en werd kort na de winterstop overgeheveld naar de A-selectie van hoofdcoach Phillip Cocu. Naast Obispo sluiten ook Eloy Room, Sam Lammers en Pablo Rosario namens PSV 1 aan bij de wedstrijdselectie. Ook Cody Gakpo (PSV O19), Jordan Teze (PSV O19) en de geregeld met het eerste meetrainende Donyell Malen (Jong PSV) zitten bij de wedstrijdselectie.

Werkzaamheden De Herdgang    
Jong PSV, dat een zege nodig heeft om mee te blijven draaien in de top, speelt vanavond voor het eerst op De Herdgang, ten tijde van de verbouwing. Daardoor zijn delen van het terrein ontoegankelijk. Vooralsnog vormen deze echter geen belemmering voor een wedstrijdbezoek. De toegangscontrole, kaartverkoop en parkeren (bezoekers P1 en genodigden P3) verloopt maandag bij Jong PSV nog hetzelfde als altijd. Een ticket voor Jong PSV - FC Emmen kost € 5,- en is voor iedereen te koop.