Huldiging maandag op Stadhuisplein, route platte kar bekend

Huldiging maandag op Stadhuisplein, route platte kar bekend
2 min

PSV is kampioen! Het 24e landskampioenschap vieren we daarom maandag met de hele stad! We gaan met z’n allen naar het Stadhuisplein, waar we op uitnodiging van de gemeente Eindhoven het kampioenschap uitgebreid vieren.

Platte kar vertrekt om 17.00 uur, feest barst om 15.00 uur los    
Maandag vieren we het 24e landskampioenschap met de hele stad! We gaan met z’n allen naar het Stadhuisplein, waar we op uitnodiging van de gemeente Eindhoven het kampioenschap uitgebreid vieren. Natuurlijk gaat daar de rondrit met de platte kar aan vooraf. Deze vertrekt omstreeks 17.00 uur vanaf het Philips Stadion (bij de hoofdingang aan de Frederiklaan) en rijdt via de Vonderweg, richting de Mathildelaan, over het 18 Septemberplein, de Vestdijk, de Geldropseweg en de Bilderdijklaan naar het Stadhuisplein.

Deze route legt de platte kar af Deze route legt de platte kar af

Huldiging rond 19.00 uur  
Omstreeks 19.00 uur toont de selectie met trots de schaal aan jullie! De festiviteiten op het plein zelf starten om 15.00 uur. Kinderen met ouders zijn vanaf 15.00 uur welkom in het Philips Stadion, toegankelijk via ingang 5 en 6. Om 15.45 uur begint hier een speciaal programma voor deze groep, waarna zij rond 16.30 uur als eerste de selectie met de schaal huldigen.

Verhinderd? Volg de stream!
Kun je er maandag om wat voor reden dan ook niet bij zijn? Volg de huldiging dan via onze livestream. Op PSV.nl/kampioen mis je niets van de huldiging.

Deel jouw trots met #PSVkampioen   
Laat op al je social media-accounts zien dat je trots bent op het 24e landskampioenschap! Klik hier en download gratis het pakket waarmee je je Twitter-, Facebook- en Instagramaccounts in kampioensstijl giet. Ook vind je achtergronden voor bijvoorbeeld je smartphone. We zijn samen trots op de 24e schaal en dat mag de hele wereld weten via #PSVkampioen!