Geslaagde Q&A op Twitter met Rekik

Geslaagde Q&A op Twitter met Rekik
2 min

Voor het eerst heeft een speler van PSV op Twitter een vragenuurtje gehouden via Twitter. Karim Rekik liet zich via @PSV ondervragen en keek terug op een geslaagde editie.

Eerste Q&A van PSV
Nog niet eerder hield een speler van PSV een Q&A. Karim Rekik, die niet was meegereisd naar Sint-Petersburg om te werken aan zijn herstel, beet vrijdag het spits af en deed dat met veel plezier. PSV vindt het belangrijk om transparant te zijn en deze ontwikkeling op gebied van social media is daar voor supporters een leuk voorbeeld van. Karim ging geen vraag uit de weg en had er zichtbaar plezier in. De verdediger staat momenteel nog onder contract bij Manchester City, maar veel supporters hopen dat hij volgend seizoen ook weer bij PSV zal spelen. Of dat ook het geval was, werd hem gevraagd. “Het is niet alleen afhankelijk van mij. Maar ik heb het heel goed naar mijn zin bij PSV. De band met de supporters is geweldig”, zo luidde zijn antwoord tegenover @acmmichels.

Voorbeelden
Bij de Engelse topclub staat Vincent Kompany centraal achterin. Of Rekik zichzelf ooit naast de Belgische mandekker ziet spelen? “Ik zou het heel erg mooi vinden om naast zo’n grote speler te mogen spelen.” Kompany is echter niet het voorbeeld van de PSV’er. “Paolo Maldini was en is nog steeds een voorbeeld voor mij”, verklaarde Rekik.

Verbeterpunten
Ook werd Rekik naar zijn kwaliteiten gevraagd, met name waar hij zich nog in kan verbeteren. “Als je iets aan je spel zou willen verbeteren, wat zou dat dan zijn”, zo was de vraag van @DavidRMros. Rekik: “Ik zou graag tweebenig zijn.”

Binnenkort weer
Karim Rekik is niet de enige PSV’er die via Twitter vragen van fans zal beantwoorden. Binnenkort zijn we er weer, houdt het twitteraccount van PSV goed in de gaten! Wil je de vragen en antwoorden van Karim teruglezen, scroll dan op @PSV naar vrijdagmiddag, 13.00 uur of zoek op #VraagKarim!