FIFA Game Event

FIFA Game Event
2 min

Speciaal voor FC PSV-leden van elf jaar en ouder wordt op zondag 16 december het FIFA Game Event georganiseerd. Het Philips Stadion wordt die dag omgetoverd tot een waar FIFA-paleis waar leden het met en tegen elkaar op kunnen nemen.

FIFA Game Event
Het FIFA Game Event is één van de evenementen van FC PSV. Op verschillende plekken in het stadion worden toernooien van het welbekende voetbalspel gespeeld. Esporters Ali Riza Aygun en Stefano Pinna zullen deze dag ook aanwezig zijn om leden tips en tricks te geven. Natuurlijk spelen zij zelf ook een potje mee!

Aanmelden
Het FIFA Game Event is hèt evenement voor leden van FC PSV geboren voor 31 december 2007. Leden kunnen hier een gratis toegangsbewijs aanvragen voor henzelf en één vriend of vriendin tussen de 10 en 15 jaar.

Het programma

Het FIFA Game Event vindt plaats in de ochtend (van 10.00 tot 13.30 uur) en in de middag (van 14.00 tot 17.30 uur). In totaal worden er drie FIFA-wedstrijden gespeeld. Iedereen speelt die dag in teams van twee personen met team PSV op de PlayStation. Bij binnenkomst kan aangegeven worden of iemand veel of weinig ervaring met FIFA heeft Tussen de wedstrijden door kan er een kijkje in het stadion worden genomen. De dag wordt afgesloten met een loterij waarbij gave prijzen te winnen zijn.


Nog geen lid? Meld je aan