FC PSV Magazines in de bus

FC PSV Magazines in de bus
2 min

Net voor de kerstvakantie ligt het FC PSV Magazine in bus. Zo komen jonge PSV-fans de kerstvakantie wel door!

Er zijn twee varianten van het FC PSV Magazine. Eén voor leden van zeven tot en met tien jaar en één voor leden van elf tot en met veertien jaar. In beide magazines lezen leden meer over Mohamed Ihatteren. Naast dit supertalent staan er natuurlijk meer spelers centraal in de magazines.

Interview met Jeroen Zoet
Twee leden van FC PSV hebben onlangs Jeroen Zoet geinterviewd. Ze stelden de keeper naast hun eigen vraag ook vragen die ingestuurd waren door andere leden. Zo kwamen ze er onder andere achter dat Jeroen de kampioenswedstrijd tegen Ajax nog wel een keer mee wil maken. Dat vond hij zo'n bijzondere wedstrijd!

Doorgebroken jeugdspelers
Het FC PSV Magazine voor leden van elf tot en met veertien jaar staat dit keer in het teken van doorgebroken jeugdspelers. Naast Jeroen Zoet en Mohamed Ihattaren staan er verhalen in van Sam Lammers, Cody Gakpo en Ibrahim Afellay. Leden tot en met tien jaar weten na het lezen van het magazine meer over Konstantinos Mitroglou en Ritsu Doan. Naast weetjes staan er in dit magazine ook puzzels voor de leden.