FC PSV Funpark verplaatst naar De Herdgang

FC PSV Funpark verplaatst naar De Herdgang
2 min

Het FC PSV Funpark wordt verplaatst naar sportcomplex De Herdgang. In verband met het verzetten van de 33e speelronde speelt PSV niet op zondag 28 april, maar op woensdag 15 mei haar laatste thuiswedstrijd. Aangezien dit een belangrijke wedstrijd is en het gras in het Philips Stadion hiervoor in topconditie moet zijn, wordt het FC PSV Funpark verplaatst.

Het FC PSV Funpark is exclusief voor zeven tot en met tienjarige leden van FC PSV. Tijdens dit evenement kunnen zij zich uitleven op diverse opblaaskussens. Met de verplaatsing naar De Herdgang komt er meer ruimte om te voetballen. Daarom zullen deze dag ook trainers van de PSV Soccer School aanwezig zijn om de kinderen te vermaken.

Kom ook naar het FC PSV FUNpark
FC PSV-leden geboren tussen 1 januari 2008 en 30 juni 2012 kunnen hier een gratis toegangsbewijs aanvragen. Daarnaast hebben leden de mogelijkheid om tegen betaling van € 10,- een toegangsbewijs bij te bestellen. Eén toegangsbewijs is geldig voor een kind en een begeleider.

Nog niet lid? Klik hier en meld je zoon of dochter aan voor FC PSV. Voor slechts € 22,50 profiteert hij of zij een jaar lang van alle voordelen die het lidmaatschap biedt.