Drietal meldt zich af, Siem de Jong opgeroepen

Drietal meldt zich af, Siem de Jong opgeroepen
2 min

Luuk de Jong, Andrés Guardado en Héctor Moreno hebben zich in overleg afgemeld voor de komende interlandperiode. Siem de Jong is door bondschoach Danny Blind opgeroepen.

Luuk meldt zich af, Siem opgeroepen
Luuk de Jong heeft zich bij bondscoach Danny Blind afgemeld voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk. De Jong liep zaterdagavond in het duel met sc Heerenveen een flinke hoofdwond op na een botsing met Jerry St. Juste en hield daar een lichte hersenschudding aan over.

Bondscoach Danny Blind heeft Siem de Jong opgeroepen als vervanger voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk. De Jong speelde in totaal zes interlands en maakte daarin twee doelpunten. De middenvelder kwam sinds 2014 niet meer uit voor Oranje.

Mexicanen
Andrés Guardado en Héctor Moreno reizen deze interlandperiode niet af naar Mexico. Guardado verliet in Heerenveen het veld met een hamstringblessure. Maandag zal er nader onderzoek plaatsvinden naar de ernst van de kwetsuur. Moreno krijgt in overleg met de Mexicaanse bondscoach rust. Voor Mexico staan er twee vriendschappelijke wedstrijden op het programma, tegen respectievelijk Nieuw-Zeeland (9/10) en Panama (12/10).