Drietal langer bij PSV Vrouwen

Drietal langer bij PSV Vrouwen
2 min

PSV’ers Nurija van Schoonhoven, Naomi Pattiwael en Janou Levels zijn langer verbonden aan het vrouwenteam. Van Schoonhoven verlengt haar contract met een seizoen met een optie voor nog een extra jaar. De contractopties van Levels en Pattiwael zijn door PSV gelicht.

In april 2018 kwamen de talentvolle speelsters op exact dezelfde dag hun contract in het Philips Stadion tekenen. Twee jaar later heeft het drietal zich verzekerd van een derde seizoen bij PSV Vrouwen. Waar middenvelder Nurija van Schoonhoven wegens een zware blessure dit seizoen helaas langdurig buitenspel stond, vormen aanvaller Naomi Pattiwael en verdediger Janou Levels vaste waardes bij de ploeg van coach Sander Luiten. De jeugdinternationals zijn gebruikelijk ook onderdeel van de Oranje O23-ploeg.

'Dit geeft mij extra motivatie'
Van Schoonhoven (22 jaar) verlengt haar aflopende contract met één seizoen plus een optie voor een extra jaar. Ze is blij met een langer verblijf bij de club, ‘’Het is geen makkelijk jaar voor mij geweest. Dit geeft mij extra motivatie en vertrouwen om zo snel mogelijk op het veld staan en van waarde te zijn voor het team.’’

Opties gelicht
Van de rappe buitenspeelster Pattiwael (21 jaar) en de behendige linksback Levels (19 jaar) zijn de opties in de contracten door PSV gelicht. Ze zijn daardoor ook volgend seizoen in het PSV-shirt te bewonderen.