Drie zeges in een week voor PSV O17

Voordat het eerste elftal op bezoek gaat bij Sparta, kwam eerst de jeugd van PSV in actie. Op een zeer doelpuntrijke middag boekten PSV O17 en O16 belangrijke zeges en blonk Isaï Middag uit bij de O13.

Hattrick voor Middag
PSV O13 mocht een verre reis maken naar Het Hoge Noorden voor het treffen met FC Groningen. Het heenduel in Eindhoven werd nog gewonnen met 11-0 en ook vandaag had de O13 weinig problemen met de Noorderlingen. De ploeg kwam wel op achterstand, maar dankzij Willems en Middag was deze al voor de rust ongedaan gemaakt. In de tweede helft liep de O13 uit via Verhulst en wederom Willems. Middag zorgde voor het slotstuk van de wedstrijd door met nog twee doelpunten een hattrick achter zijn naam te zetten. Eindstand: 3-6.

Slordig PSV O14 laat kansen onbenut
In Alkmaar speelde PSV O14 tegen de leeftijdsgenoten van AZ, een ploeg die meedraait bij de bovenste plekken. Helaas voor de O14 wist het deze wedstrijd niet te winnen. Ondanks het goede veldspel en de grote kansen die werden gecreërd, verloor de ploeg met 2-0.

O15 vechtend naar gelijkspel
PSV O15 speelde op de eigen Campus de topper tegen Feyenoord O15. In een gelijkopgaande wedstrijd werd er maar liefst zes keer gescoord. Twee keer kwam de ploeg terug van een achterstand. Voor rust maakten Elvic Jager twee goals en vlak voor het eindisignaal bezorgde Julian Kwaaitaal de O15 een punt door in blessuretijd te scoren.

O16 kruipt omhoog
Voor PSV O16 is er één doel in de eerste seizoenhelft, plaatsing voor de kampioenspoule. Na de belangrijke zege op koploper De Graafschap, wisten de mannen van Van Rooij nu ook te winnen bij Fortuna Sittard. Doelpuntenmakers: Putters, Hamelynck en Van Bommel.

Topweek voor PSV O17
Nadat de O17 vorige week een 4-2 zege boekte op FC Twente, ging het doordeweeks op bezoek bij Feyenoord. Daar streed het om een pek bij de laatste zestien in het bekertoernooi. In een spannende wedstrijd kwam het twee keer op achterstand, maar boog het de wedstrijd om naar een 3-4 overwinning. Hopman, Bougafer, Houben en Van de Riet waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

Op zaterdag speelde de O17 een topduel tegen AZ. Nadat er in de eerste helft nog niet werd gescoord, moest het gebeuren in het tweede bedrijf. Houben zette na de rust snel de 1-0 op het bord en in de slofase liep te ploeg uit naar een ruime zege door goals van Matoug en Berete. Drie zeges in een week voor PSV O17.

Bekijk hier alle uitslagen en uitgebreide verslagen.