Doe mee aan de Phoxy Fun Run!

Doe mee aan de Phoxy Fun Run!
2 min

Op 31 augustus 2017 wordt PSV alweer 104 jaar! Om dat te vieren organiseert Phoxy de Phoxy Fun Run. Samen met jouw papa en/of mama kun je deelnemen aan deze familierun en loop je één kilometer rondom en door het Philips Stadion.

Sportiefste verjaardag van Nederland
Op 31 augustus, de verjaardag van de club, organiseert PSV de Phoxy Fun Run. Een evenement voor leden van de Phoxy Club en FC PSV vanaf drie jaar. Samen met jouw papa en mama leg je een hele speciale route af rondom en door het Philips Stadion. Met deze Fun Run zamelt PSV geldt in voor de PSV Foundation.

SCHRIJF JE IN

Inschrijven
Leden van de Phoxy Club en FC PSV kunnen zich voor € 5,- inschrijven voor de Phoxy Fun Run. Ben je geen lid? Dan betaal je € 9,13. Als je meeloopt krijg je een eigen startnummer en medaille

PSV Foundation
De PSV Foundation helpt mensen om positief in het leven te staan en organiseert daarvoor tientallen projecten. Met de Phoxy Fun Run wordt geld ingezameld om deze projecten te ondersteunen. Maak op www.psv.nl/funrun je eigen actiepagina aan en vraag jouw familie, vrienden en klasgenoten om je te sponsoren.

fcpsv
phoxy