Contractverlenging bij PSV Vrouwen voor Pattiwael

Contractverlenging bij PSV Vrouwen voor Pattiwael
2 min
Vrouwen

Aanvaller Naomi Pattiwael heeft haar aflopende contact bij PSV Vrouwen verlengd. Pattiwael zette in het Philips Stadion haar handtekening onder een nieuw contract dat de 22-jarige Limburgse tot 2023 met de club verbindt.

Assist in bekerfinale
Naomi Pattiwael speelt sinds 2018 voor PSV Vrouwen en kwam reeds tot 64 optredens in het rood-wit. Pattiwael maakte sinds haar komst een sterke ontwikkeling door en kiest voor een langer verblijf in Eindhoven. In het bijzijn van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers, coach Rick de Rooij en haar partner, familie en vrienden werden de handtekeningen gezet. De rappe aanvalster onderstreepte haar vorm in de beslissende fase van het seizoen, waarbij ze drie keer scoorde in de kampioenspoule en de assist voor de beslissende goal in de gewonnen KNVB Bekerfinale verzorgde.

Smaakt naar meer
Pattiwael is blij met haar contractverlenging: “Als je ziet hoe we als club en team telkens stappen hebben gemaakt sinds mijn komst, dan zie ik volop kansen om mezelf hier te blijven ontwikkelen. Het winnen van de KNVB Beker smaakte absoluut naar meer. Ik wil mijn goede lijn hier doortrekken. Belangrijk zijn voor het team en hopelijk mijn debuut maken in de naderende UEFA Women’s Champions League, dat heb ik afgelopen seizoen helaas gemist wegens een blessure.”