Contractnieuws | Siri Worm verlengt met één seizoen

Contractnieuws | Siri Worm verlengt met één seizoen
2 min
Vrouwen

Siri Worm heeft haar aflopend contract bij PSV Vrouwen tot medio 2025 verlengd. De middenvelder annex verdediger voelt zich op haar plek bij PSV en gelooft in het traject dat de vrouwentak aflegt.

De 31-jarige speelt sinds 2022 voor PSV Vrouwen en gaat met haar nieuwe contract voor minstens drie seizoenen in het rood-wit. Siri is een betrouwbare kracht in de selectie van PSV Vrouwen, waar ze zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan. Ze speelde tot nu toe 36 wedstrijden voor PSV. Daarbij valt ze regelmatig op met haar befaamde traptechniek, waarmee menig vrije trap wordt binnengeschoten. 

Siri, die in het verleden ook in Engeland en Duitsland voetbalde, is op haar plek in Eindhoven. “Ik voel me thuis in Brabant, ik voel me goed en ik zit hier op m'n plek.” De oud-international is enthousiast over haar nieuwe verbintenis bij de club. “Ik geloof in het proces van PSV, waarmee we samen de weg omhoog zijn ingeslagen. De manier van spelen ligt me goed en ik beleef nog altijd veel plezier aan het spelletje. Ik ben blij dat ik nog een jaar bij PSV kan verlengen.”