Captain Wijnaldum toont Eindhoven de schaal!

Captain Wijnaldum toont Eindhoven de schaal!
2 min

En daar ging-ie! Aanvoerder Georginio Wijnaldum hees de kampioenschaal omhoog en op hetzelfde moment kwam een orkaan van geluid los op het Stadhuisplein. PSV is de kampioen van Nederland, onze titel!

Schaal de lucht in
Nadat iedereen gereed stond, kwam de aanvoerder van PSV met grote smile naar voren. Hij toonde de kampioensschaal aan de duizenden supporters en vierde het feest volop! Al vanaf vroeg in de middag was het enorm druk in de stad met supporters die dit prachtige feest met elkaar wilden vieren.

Burgemeester Van Gijzel huldigt PSV
Na het feestje met de schaal was het tijd voor de officiƫle huldiging door burgemeester Rob van Gijzel. Hij feliciteerde de selectie met de 22e landstitel en sprak de spelers toe. Vervolgens kreeg hoofdcoach Phillip Cocu de kampioenskrans overhandigd door Bianca van Kaathoven, wethouder Sport, Diversiteit en Vergunningen. Het feest zal vanavond tot in de kleine uurtjes duren!

Laat zien dat je trots bent op #onzetitel
Laat op al je sociale media aan iedereen zien dat je trots bent op onze titel! Klik hier en download gratis het #onzetitel pakket voor je accounts op Twitter, Facebook en Instagram. We zijn samen trots op onze schaal en heel de wereld mag dat weten!