Business | PSV en SportsLounge 1988 langer met elkaar door

Business | PSV en SportsLounge 1988 langer met elkaar door
2 min

PSV heeft haar onderlinge samenwerking met Businessconcept SportsLounge 1988 opengebroken en verlengd tot 2030. Het is de derde keer dat beide partijen afstemmen om een langere periode met elkaar in zee te gaan.

SportsLounge 1988 wordt sinds het seizoen 2018-2019 gehuurd door initiatiefnemers Hub Janssen, Kees Lepelaars en Marton Wolterink. De ruimte, gelegen op de Bestuurs- en Sponsoretage, biedt plaats aan 170 gasten, die daar in een gemoedelijke sfeer sport kunnen beleven.

“Mede gedreven door het enthousiasme van onze vaste bezoekers, het gegeven dat de belangstelling voor ons specifieke concept nog altijd groeiende is, maar bovenal doordat we ook zelf altijd weer veel plezier beleven aan de unieke sfeer van SportsLounge 1988, hebben we besloten om de samenwerking met PSV nu al tot tenminste 2030 te verlengen”, aldus de initiatiefnemers. “Daarnaast willen we, samen met onze leden, graag participeren in de ambities en toekomstvisie van PSV waarmee we heel constructief en prettig kunnen samenwerken.”

Missie en visie
Commercieel directeur Frans Janssen van PSV belicht de goede samenwerking. “De verlenging van de overeenkomst met Sportslounge 1988 in het Philips Stadion tot 2030 benadrukt opnieuw de uitstekende relatie die we met hen onderhouden. Deze verlenging is perfect in lijn met onze missie en visie voor de komende jaren.”