Biesmans verlengt met twee jaar

Biesmans verlengt met twee jaar
2 min

Julie Biesmans heeft haar contract bij PSV Vrouwen met twee seizoenen verlengd. De Belgisch international tekent vroegtijdig bij en verbindt zich tot 2023 aan de club.

In het bijzijn van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers en management Women’s Sports Agency heeft Biesmans in het Philips Stadion haar handtekening onder een nieuw contract gezet. Biesmans kwam in de zomer van 2019 over van het Engelse Bristol City en vormt sindsdien een vaste waarde bij PSV Vrouwen. De 26-jarige teamplayer speelde tijdens haar eerste jaar voornamelijk als centrale verdedigster en is dit seizoen geposteerd op het middenveld van coach Rick de Rooij. De 80-voudig Belgisch international tekent voor twee seizoenen bij, waarmee Biesmans voor de vier jaar in Eindhoven gaat.

'Ik voel me erg gewaardeerd'
Biesmans toont zich erg content over haar verlenging, “Deze keuze was niet lastig, ik ben heel blij met deze verlenging. Ik voel me hier op mijn gemak en heb een goede klik met de groep. Ik voel me hier gewaardeerd door de club. PSV is een mooie en ambitieuze club die ons alle faciliteiten en mogelijkheden biedt om jezelf als speelster te ontwikkelen. Ik wil hier mooie dingen bereiken met het team en de club.”