Bezoekersinformatie | PSV - Borussia Dortmund

Bezoekersinformatie | PSV - Borussia Dortmund
2 min
PSV1

PSV en Borussia Dortmund trappen dinsdagavond het tweeluik af in de achtste finale van de UEFA Champions League. De poorten van het Philips Stadion openen vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd. Mocht jij een ticket voor het duel hebben, lees dan onderstaand bericht goed door.

In aanloop naar de Europese wedstrijd heeft PSV alle supporters opgeroepen om met een rode sjaal of rode kleding af te reizen richting het Philips Stadion. Dinsdagavond is wederom een mooie gelegenheid om het continentale voetbal te tonen waar PSV voor staat: Eendracht maakt macht. 

Brainport FANzone 
Voorafgaand aan het treffen met de Duitsers is de Brainport Fanzone voor alle aanwezigen toegankelijk. Samen met je medesupporters kan je hier genieten van muzikale klanken om alvast in de stemming te komen voor een mooie voetbalavond. Er is ook volop mogelijkheid om je honger te stillen of je dorst te verhelpen. 

Werkzaamheden 
Rondom het Philips Stadion worden een aantal werkzaamheden aan wegen verricht. Dinsdagavond is de PSV-laan, tussen de Glaslaan en Vonderweg, in beide richtingen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Ventoselaan is bij de aansluiting met de Gagelstraat in beide richtingen afgesloten. Tussen de Willemstraat en de Mathildelaan is slechts één rijstrook beschikbaar. Na afloop van het duel is de Elisabethtunnel richting de Vonderweg en de Vonderweg tussen de Willemstraat en Mathildelaan kort afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. 

De Gerard Philipslaan is tussen de Anton Philipslaan en de De Jonghlaan vanaf één kant toegankelijk en dat is richting de De Jonghlaan. De Jonghlaan is tussen de Gerard Philipslaan en PSV-laan volledig afgesloten. De Boschdijk is ook afgesloten. Het kruispunt Boschdijk-Zernikestraat is enkel toegankelijk voor voetgangers en biedt voor andere voertuigen géén toegang.