Bezoekersinformatie | Brainport FANzone & bereikbaarheid

Bezoekersinformatie | Brainport FANzone & bereikbaarheid
2 min
PSV1

PSV ontvangt achtervolger Feyenoord zondagmiddag in een volgepakt Philips Stadion. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük zal om 14.30 uur het startsignaal geven. Ben jij er ook bij? Lees dan dit bericht zodat je voorbereid naar het stadion komt.

Voor een korte voorbeschouwing, een lekker hapje te eten of iets te drinken ben je bij de Brainport FANzone aan het goede adres. Deze is ook ditmaal weer voor alle aanwezige supporters beschikbaar en iedereen is welkom om samen toe te leven naar de aftrap.

Werkzaamheden & koopzondag
PSV wil voorkomen dat eventuele verkeershinder jouw stadionervaring op negatieve manier beïnvloedt. De PSV-laan, tussen de Glaslaan en Vonderweg, is zondag in beide richtingen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf 12.30 uur. De Ventoselaan is bij de aansluiting met de Gagelstraat in beide richtingen afgesloten. Tussen de Willemstraat en de Mathildelaan is slechts één rijstrook beschikbaar. Na afloop van het duel is de Elisabethtunnel richting de Vonderweg en de Vonderweg tussen de Willemstraat en Mathildelaan kort afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting wordt rond 17.45 uur opgeheven. 

Na het laatste fluitsignaal zal de Vonderweg tussen de Willemstraat en de Mathildelaan kort worden afgesloten voor motorische voertuigen. Dit zal tot ongeveer 16.45 uur duren. 

Daarnaast is het goed om te weten dat het op de wedstrijddag ook koopzondag is, waardoor het drukker kan zijn rondom het stadion én centrum. Zorg ervoor dat je bijtijds van huis vertrekt, zodat je niks hoeft te missen van PSV-Feyenoord.