Belangstelling voor PSV-talenten

Belangstelling voor PSV-talenten
2 min

Meerdere clubs hebben bij PSV geïnformeerd naar de diensten van Luuk Koopmans, Kenneth Paal en Sam Lammers. PSV is bereid mee te werken aan een tijdelijk vertrek van het drietal, zodat zij komend seizoen elders wedstrijdervaring op kunnen doen.

Eredivisie 
Paal en Lammers kwamen afgelopen seizoen tot resp. vijf en zeven wedstrijden in de hoofdmacht van PSV. Het duo, dat werd opgeleid op De Herdgang, speelde daarnaast wedstrijden namens Jong PSV. Voor Jong PSV scoorde Lammers afgelopen seizoen elf keer in zestien wedstrijden. Linksachter Paal kwam tot elf duels in de Jupiler League in 2017-2018. In totaal kwam hij al 88 keer uit voor Jong PSV. Doelman Luuk Koopmans vocht zich na de winterstop knap terug van een langdurige blessure. Koopmans debuteerde nog niet in de Eredivisie. In de Jupiler League onderscheidde hij zich de voorbije twee seizoenen meermaals. Afgelopen jaar kwam hij tot vijf duels.

Rosario bij A-selectie
Ook voor Pablo Rosario is volop belangstelling. De middenvelder, die afgelopen seizoen veertien wedstrijden voor PSV speelde, maakt komend seizoen echter deel uit van de selectie van hoofdcoach Phillip Cocu.

PSV in gesprek met Jurjus  
PSV gaat daarnaast in gesprek met doelman Hidde Jurjus. De 24-jarige keeper speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Roda JC Kerkrade. Komende week bespreken speler en de club de plannen voor de toekomst met elkaar.