Vrije trappen
11
13
  1. Doelpuntenmaker Guus Til

'Als je als wissel erin komt wil je maar één ding: scoren. De gelijkmaker was mooi maar stiekem hoopte ik nog de winnende te maken.'

16:45
  2. Einde tweede helft

16:20
  3. Einde tweede helft

16:20
  4. Ingreep Boscagli

Olivier Boscagli voorkomt met een ontzettend belangrijke ingreep een schot van Giménez.

7. Spelbeeld

De angel is enigszins uit de wedstrijd, maar met nog maar tien minuten op de klok neemt de druk bij beide ploegen toe. En diamanten worden gemaakt onder druk.

13. DOELPUNT

Til scoort op aangeven van Luuk de Jong. De middenvelder bewijst wederom dat hij altijd belangrijk is in grote wedstrijden.

16:03
  14. Doelpunt

UIT HET NIETS IS DAAR TIL

16:02
  15. Blessures

Het spel heeft de afgelopen vijf minuten vooral stilgelegen, doordat verschillende Feyenoorders blessurebehandelingen kregen. Het ging om serieuze botsingen waarbij enkele koppen tegen elkaar kwamen. Het is dus goed dat men de tijd neemt om daar naar te kijken.

17. Spelbeeld

Waar PSV in de eerste helft de bovenliggende partij was, gaat het spelbeeld nu veel meer op en neer. De ploeg van Hoofdcoach Peter Bosz maakt vooralsnog niet echt aanspraak op de gelijkmaker.

15:57
  18. Doelpunt

71'
    20
    Guus Til
    PSV logo
  19. Wissel

Til vervangt Ramalho en dat betekent dat Schouten terugzakt naar de defensie.

23. Doelpunt

61'
    Santiago Gimenez
  24. Gele kaart

Lutsharel Geertruida

25. Doelpoging

Wederom is Benítez ontzettend belangrijk. Hij keert twee doelpogingen van de Rotterdammers.

28. Tweede helft

De tweede helft is net begonnen, toch keek PSV bijna tegen een achterstand aan. Giménez treft wederom Benítez.

32. Rust

PSV is de betere, maar daar heeft het scorebord lak aan. We gaan rusten met een gelijke stand.

15:17
  33. Zonder twijfel de man van de eerste helft, hij creëert weer een enorme kans voor zijn ploeg.

36. Doelpoging

Jordan Teze brengt Jerdy Schouten met een prachtige pass in scoringspositie. De middenvelder gaat voor de lange hoek, maar ziet zijn inzet net voorlangs gaan.

15:06
  37. De paal

Feyenoord wordt kort na elkaar twee keer gered door de paal. Een keer was het bijna een eigen doelpunt en de andere keer een inzet van Tillman.

15:00
  38. PSV heeft na de gelijkmaker nog altijd de controle
    PSV heeft na de gelijkmaker nog altijd de controle
    14:58
  39. Doelpunt

Een fout achterin en Feyenoord profiteert.

14:53
  40. Doelpunt

22'
  41. Statistiek

Feyenoord had sinds 21 januari in de Eredivisie geen doelpunt meer geïncasseerd. Die reeks is vandaag beëindigd.

14:51
  42. Doelpoging

Benítez redt! Feyenoord-spits Santiago Giménez staat oog-in-oog met de Argentijnse doelman, maar kan onze sluitpost niet passeren.

14:49
  43. Support
    Support
    14:46
  44. Spelbeeld

De stand verraadt het al, maar PSV is goed aan de wedstrijd begonnen. Dat is mede dankzij Mauro JR, die al bij meerdere aanvallen betrokken was.

14:40
  45. Voorsprong

De pass van Luuk de Jong was al perfect, maar wat Malik Tillman vervolgens doet spreekt van ongelofelijke klasse. De Amerikaanse middenvelder speelt zijn tegenstander ogenschijnlijk simpel uit en rondt dan koelbloedig af. PSV staat na drie minuten al op voorsprong.

14:36
  46. Doelpunt

4'
    10
    PSV logo
  47. Aftrap

Over twee uur is het lof van het Eredivisieseizoen 2023-2024 nog zeker niet beslist. Toch weten we opeens een stuk meer. Deelt PSV vandaag een genadeklap uit of houden de Rotterdammers hoop op een stunt.