1. Statistiek

PSV (69) evenaart het Eredivisierecord (omgerekend naar 3 punten per zege) wat betreft het puntenrecord na 25 Eredivisie-duels.

22:08
  2. Afgelopen

Johan Bakayoko treft in de slotseconde nog de lat, maar het blijft 0-1. PSV overleeft een lastige avond en keert met drie punten huiswaarts

21:53
  3. Einde tweede helft

21:49
  4. Rood voor Armando

Armando Obispo houdt zijn tegenstander vast bij een uitbraak. De centrale verdediger pakt daarmee zijn tweede gele kaart van de avond en dus toont Makkelie hem rood.

6. Doelpoging

Een enorme kans voor Ricardo Pepi als Dest de paal raakt. De rebound valt voor de voeten van de Amerikaan, die normaal zo trefzeker is. Dit keer is het anders.

12. Redding

De thuisploeg voelt dat er iets te halen valt en schiet maar eens van afstand. Benítez toont zich wederom een goede doelman en redt.

21:36
  13. Doelpoging

De Lange voorkomt dat Dest zijn tweede van de avond maakt. De marge blijft dus slecht één doelpunt, waardoor het ontzettend spannend blijft in Deventer.

16. Redding

Walter Benítez is wederom ontzettend belangrijk met een redding. In de thuiswedstrijd tegen Feyenoord werd hij al verkozen tot Man of the Match. Vandaag behoort hij eveneens tot de uitblinkers.

PSV logo
  21. PSV is de eerste club die voor de tweede keer scoringsreeks van 41 duels in de Eredivisie noteert.
    21:17
  22. Doelpoging

PSV deelt voor het eerst in de tweede helft uit: Hirving Lozano schiet op doel en de rebound is voor Luuk, die een verdediger treft.

21:13
  23. Spelbeeld

De thuisploeg komt fel de kleedkamer uit en voert vlak na rust de boventoon.

21:09
  24. Begin tweede helft

21:00
  25. Rust

PSV gaat rusten met een krappe voorsprong, waar de marge veel groter had kunnen zijn. De formatie van Peter Bosz moet daardoor in de tweede helft aan de bak.

28. Corner

Doelman Jeffrey de Lange tikt een corner bijna in zijn eigen doel, maar PSV krijgt net géen cadeautje.

20:31
  29. Doelpoging

Een enorme kans voor de thuisploeg, maar Walter Benítez is scherp.

20:28
  30. Spelbeeld

PSV heeft het betere van het spel en rijgt de kansen aaneen. Aan de andere kant blijft Go Ahead Eagles loeren op mogelijkheden, maar vooralsnog zonder succes.

33. Doelpunt!

Sergiñooooo scoort! Een prachtig doelpunt van de back die een aantal tegenstanders voorbij dribbelt en dan de bal binnenkrult.

20:13
  34. Doelpunt

10'
    8
    Sergiño Dest
    PSV logo
  35. Kansen

Na enkele minuten heeft PSV al twee keer op doel geschoten. De thuisploeg overlegt tot nu toe één poging.

20:08
  36. Minuut stilte voor een clubicoon
    Minuut stilte voor een clubicoon
    20:04
  37. Aftrap

PSV is begonnen aan het 25e competitieduel van dit seizoen. Als de formatie van Hoofdcoach Peter Bosz wint, dan wordt het puntenrecord na 25 speelrondes geëvenaard.