Vrije trappen
9
10
  1. Einde wedstrijd

Een moeizame eerste helft zorgde voor een stroef ogende pot. Tegelijkertijd weet PSV in de tweede helft haar stempel op de wedstrijd te drukken en loopt de ploeg uit met ruime cijfers in Volendam.

18:44
  2. Statistiek

De laatste keer dat PSV met minstens 4 doelpunten verschil won na een achterstand in de Eredivisie was in 2012 in een thuisduel met sc Heerenveen. Daar werd het toen ook 5-1.

18:42
  3. Spelbeeld

PSV speelt de bal de laatste minuten rustig rond en laat FC Volendam niet meer gevaarlijk worden. Af en toe komt PSV nog voor de goal van FC Volendam, maar zonder resultaat.

18:38
  4. Einde tweede helft

18:34
  5. Doelpunt

Nu gaat het wel heel snel. Ook de pas 18-jarige Isaac Babadi weet het net te vinden en maakt de vijfde van de avond voor PSV! Dit is tevens ook zijn eerste Eredivisie-doelpunt!

9. Doelpunt

Wederom een belangrijke Jordan Teze die de bal op een presenteerblaadje aan Ricardo Pepi aflegt. De spits staat pas één minuut in het veld en weet nu al zijn doelpunt mee te pikken.

18:25
  10. Doelpunt

84'
    26
    Isaac Babadi
    PSV logo
  11. Doelpunt

Ismael Saibari weet de bal op fraaie wijze bij zijn teamgenoot Jordan Teze te krijgen met een bijna perfecte voorzet. Jordan zet zijn hoofd tegen de bal en kopt raak in de onderhoek!

18:20
  12. Doelpunt

79'
  18. Doelpunt

74'
    3
    Jordan Teze
    PSV logo
  19. Spelbeeld

FC Volendam houdt het compact en staat verdedigend opgesteld. De ploeg in het oranje komt er wel eenmaal gevaarlijk uit en dwingt daarmee een hoekschop af. De bal belandt echter direct weer in de voeten van PSV. Aan de andere kant schiet Saibari hem vlak daarna net over de goal heen.

18:10
  20. Statistiek

Jerdy Schouten maakt zijn tweede van dit seizoen. Hij maakte nog nooit meer dan één competitiedoelpunt in een seizoen op het hoogste niveau.

18:05
  21. Doelpunt

Uit een hoekschop van Johan Bakayoko komt de bal terecht op het hoofd van Luuk de Jong, wie hem voorlegt aan Jerdy Schouten. Jerdy schiet de bal uiteindelijk binnen: 1-2!

17:57
  22. Doelpunt

52'

28. Doelpoging

Hirving Lozano weet vlak voor rust nog een kans te creëren. De aanvaller schiet uit de draai op goal, maar schiet vlak over het net heen.

17:30
  29. Blessuretijd + 3

17:30
  30. Gele kaart

Benaissa Benamar

31. Doelpoging

Sergiño Dest maakt een mooie loopactie langs de zijlijn en weet de zestien te bereiken. Hij schiet in de linkerbovenhoek, maar de doelman Mio Backhaus weet de bal tegen te houden.

17:25
  32. Spelbeeld

PSV komt dichterbij de goal van FC Volendam, maar weet de doelpogingen nog niet om te zetten tot doelpunten. De linkerflank met Sergiño Dest en Hirving Lozano zorgt voor de meeste dreiging.

17:22
  33. Spelbeeld

FC Volendam wil aanvallen in het eigen stadion en doet dat ook. PSV reageert en probeert van achteruit op te bouwen om tot kansen te komen. Het duel en de kansen gaan op en neer.

36. Doelpunt

13'
    34
    PSV logo
  37. Doelpunt

Ismael Saibari weet de gelijkmaker al snel binnen te schieten op aangeven van Jordan Teze. PSV komt tot 1-1 in het Kras Stadion!

16:56
  38. Gele kaart

39. Doelpunt

FC Volendam komt snel uit de startblokken en zorgt na twee minuten voor de 1-0 in het Kras Stadion. Darius Johnson zorgt voor het doelpunt op aangeven van teamgenoot George Cox.

16:47
  40. Eigen doelpunt

1'