2. Klasse prestatie van de Africa Cup-ganger
    Klasse prestatie van de Africa Cup-ganger
    22:04
  3. Einde wedstrijd

Een wisselvallige eerste helft en een enerverend vervolg lijden tot een remise. PSV verbreekt zodoende haar clubrecord in ongeslagen competitieduels op rij (36) - al had ze dat liever gedaan met drie punten op zak.

21:57
  4. Einde tweede helft

21:49
  5. Doelpoging

Opnieuw Taylor met een kans. Deze keer staat Walter Benítez in de weg van de middenvelder.

21:47
  6. Blessuretijd + 5

21:45
  7. Wissel

Isaac Babadi komt binnen de lijnen en vervangt Mauro JR, die het met weinig wedstrijdritme ontzettend lang heeft volgehouden. Isaac en Ismael wisselen overigens van kant.

9. Doelpoging

Sergiño Dest dribbelt tussen alles en iedereen door en vindt Ismael Saibari, die namens PSV uithaalt. Zijn schot beland in de handen van de keeper.

11. Doelpoging

Kenneth Taylor had het vizier niet op scherp. Gelukkig maar, want hij kreeg een enorme kans.

13. Spelbeeld

Met nog een kwartier te spelen worden de duels steeds verhitter. Zo ontstaat er opstootje na een overtreding van André Ramalho en krijgen verschillende spelers het met elkaar aan de stok bij een corner.

19. Doelpoging

Er is nog geen minuut voorbij of Luuk zet zijn hoofd alweer tegen de bal. Dit keer mist hij.

21:28
  20. Gele kaart

PSV logo
  21. Doelpoging

Luuk de Jong lijkt een corner te promoveren tot doelpunt, maar hij treft de lat.

21:25
  22. Doelpoging

PSV bouwt rustig op en na verschillende passcombinaties haalt Johan Bakayoko de trekker over. Het is een mooi schot, maar helaas geen doelpunt.

21:17
  23. Doelpoging

Ajax met de eerste kans van de tweede helft: Steven Berghuis komt in scoringspositie, maar Sergiño Dest staat in de weg.

21:08
  24. Begin tweede helft

21:00
  25. 20:59
  26. Statistiek

Luuk de Jong is de vijfde speler met tien Eredivisie-doelpunten tegen Ajax.

30. Spelbeeld

PSV vond nieuw elan in het doelpunt, maar Ajax komt er zo nu en dan gevaarlijk uit. Ondertussen is het bijna rust. De tijd vliegt in zo'n duel.

20:43
  31. Iconisch.
    Iconisch.
    20:40
  32. Doelpunt

34'
    9
    Luuk de Jong
    PSV logo
  33. DOELPUNT!

TUUURLIJK LUUUK! ONZE AANVOERDER SCOORT OP AANGEVEN VAN SAIBARI!

36. Gele kaart

Jorrel Hatto pakt de eerste kaart van de wedstrijd. De Ajacied krijgt geel omdat hij aan het shirt van Johan Bakayoko hangt.

20:25
  37. Doelpunt

Als PSV voorin balverlies lijdt staat Ajax toe. Brobbey vergaloppeerd zich in eerste instantie, maar dan vindt hij Berghuis, die vervolgens raakschiet.

20:20
  38. Doelpunt

19'
    Ajax logo
  39. Hirving in duel met Sutalo
    Hirving in duel met Sutalo
    20:16
  40. Doelpoging

Steven Berghuis neemt vanaf ongeveer 25 meter een vrije trap. Zijn inzet vliegt over.

20:11
  41. Doelpoging

Hirving Lozano lost het eerste schot van de wedstrijd. Weliswaar van dertig meter, maar de Amsterdammers zullen zijn hattrick in de vorige ontmoeting nog op het netvlies hebben.

20:06
  42. Spelbeeld

We zijn hier maar voor één 'ding' gekomen en dat maakt PSV direct duidelijk. De tegenstander krijgt geen seconde rust, ook niet in het begin van de opbouw.