2-1
29 september, 00:00
Helmond Sport O.12 logo

Vandaag speelden we thuis tegen Helmond Sport o12. Met de goede wedstrijd van vorige week nog in ons achterhoofd hadden we alle vertrouwen om vandaag te winnen. In onze competitie spelen we drie helftjes van 25 minuten, zo ook vandaag.

Wederom begonnen we heel sterk aan de wedstrijd. We kregen wat kansen en hadden de touwtjes in handen. Het was wachten op een goal. In de 10e minuut was het dan raak. Heritier stond vrij voor de keeper en bleef koelbloedig. 1-0. In de eerste helft is Helmond Sport niet gevaarlijk geweest. Onze jonge PSVā€™ers straalden vertrouwen uit en speelden met lef. Mohamed-Amine Ihattaren knalde rond de zestien meter op goal, de keeper keerde hem maar kon hem niet klemmen. Heritier wist hier van te profiteren en tikte simpel de 2-0 binnen.
    De tweede helft hielden we het overwicht maar Helmond kwam iets beter in het spel. We kregen nog een paar mogelijkheden maar in deze helft werd niet gescoord.
    In de laatste 25 minuten moesten we proberen stand te houden en de score te vergroten zodat de wedstrijd gespeeld is. Maar al snel scoorde Helmond Sport de 2-1. De spanning was terug. Gelukkig ging de bal lekker rond, maar we scoorden de bevrijdende 3-1 maar niet. Na 75 minuten voetballen wonnen we dus 2-1.

We hebben vandaag, vooral de eerste helft, erg lekker gespeeld. Helaas waren we af en toe niet scherp in de afwerking waardoor het maar 2-1 is geworden. Volgende week spelen we thuis om 9.30 uur tegen Fortuna Sittard.