2-4
24 november, 00:00
PSV E2 logo
Roda JC Kerkrade 1 O.10 logo

Op deze mistige zaterdagochtend ging het niet helemaal zoals we dat hadden verwacht. We begonnen niet echt goed aan de wedstrijd en kwamen al snel op een 0-1 achterstand. Het wilde vandaag allemaal even niet lukken voor PSV E2, Roda was feller en zat er continu bovenop, daar had de E2 vandaag even geen antwoord op. Daarna liep Roda verder uit. Het werd 0-2 en zelfs 0-3. Maar toen gebeurde iets wat niemand had verwacht, PSV kwam terug. Eerst was daar Mylian met een afstandsschot om er 1-3 van te maken en twee minuten later scoorde Joris, na een mooie aanval, de 2-3. Het leek erop of PSV helemaal terug was gekomen en zelfs kans had om de wedstrijd nog te winnen. Maar 2 minuten later kreeg Roda de bal wat gelukkig mee en maakte het de 2-4. De wedstrijd was beslist, in het voordeel van Roda. Hopelijk hebben we ervan geleerd. De volgende wedstrijd gaan we weer met 200% vertrouwen tegemoet!