14-2
16 februari, 00:00
PSV E2 logo
Lommel United O.10 logo

PSV E2 speelde vandaag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop, tegen een Belgische tegenstander: Lommel United O.10. De E2 begon erg sterk aan de wedstrijd en stond al snel voor met 1-0, door een doelpunt van Joey. PSV E2 bleek al snel een maatje te groot voor de Belgen, want vlak na de 1-0, viel de 2-0 van Joris. Door een eigen doelpunt van Lommel, kwam PSV op 3-0. Toen was eigenlijk de wedstrijd al gespeeld en kon de E2 het doelsaldo opkrikken. Joey maakte de 4-0, daarna kwam Lommel er één keer uit en maakte het de 4-1 maar kort daarna maakte Martijn de 5-1. Enkele minuten daarna scoorde Mylian, na een mooie solo ,de 6-1 en dat allemaal nog in de 1e helft. Na de rust maakte Joris de 7-1, na een mooie pass van Joey. Joey was ook weer bij het achtste doelpunt betrokken, hij gaf de voorzet op Mylian, die de bal er alleen maar in hoefde te koppen: 8-1. De 9-1 kwam tot stand door een echt spitsendoelpunt van Joris. Hij maakte ook de 10-1, door de rebound binnen te tikken na het schot van Jesper Uneken. Ook bij de 11-1 is Joris betrokken, hij kopt de bal achter de doelman. De twee F-spelers wisten ook hun doelpuntje mee te pikken. Matteo scoorde uit de rebound(12-1) en Jesper Uneken schoot van afstand de bal mooi binnen(13-1). De laatste treffer van deze wedstrijd, komt op naam de staan van Joris. Na een vlijmscherpe counter van PSV, schoot hij de bal binnen met een prachtig lobje.

Nu op naar de volgende wedstrijd! Komende woensdag, PSV E2 - FC Eindhoven O.10!