’42 1-1
    ’54 2-1 Sam Lammers
    ’71 3-1 Sam Lammers

Gele kaart: Emilio Prieto y Gorgosz (ten val brengen tegenstander)

Het elftal van trainer Twan Scheepers behaalde een regelmatige overwinning op de gasten uit Rotterdam. Hoewel ook de gasten de eerste helft een aantal mogelijkheden kregen, verzuimde vooral PSV een aantal grote kansen te benutten. Niettemin ging PSV met een 1-0 voorsprong de rust in, toen spits Martijn Berden in de blessuretijd na een fout in de verdediging van Sparta alleen op de keeper af ging en beheerst afrondde.

In de betere 2e helft bouwde PSV de score gecontroleerd uit. Hoewel Sparta snel na rust gelijk maakte en een keer op de paal schoot, zorgde Sam Lammers met 2 fraaie goals voor de 3-1 einddstand. Met name de 2-1 was van grote schoonheid. Na een goed opgezette aanval kwam middenvelder Philippe Rommens door op links en zijn afgemeten voorzet bereikte de vrij voor de goal staande Sam die de bal zwevend met een volley tegen de touwen werkte. Een verdiende overwinning voor de B2.

Thomas Hooyberghs; Emilio Prieto y Gorgosz (’61 Jasper van Heertum) – Dirk Abels – Maarten Peijnenburg – Ward Huygens; Gökhan Kardes – Sam Lammers – Philippe Rommens; Arnaut Groeneveld (’52 Youandi Renfurm) – Martijn Berden (’41 Vincent Heilmann) – Steven Bergwijn (’78 Chris Hagi).

Op de bank niet ingevallen: Kevin Doré