8-1
6 oktober, 00:00
PSV E2 logo
Helmond Sport O.10 logo

PSV begon redelijk aan de wedstrijd. Na 3 minuten kreeg PSV een hoekschop waaruit Joey de 1-0 kon inschieten. Daarna gebeurde een hele tijd niets bijzonders. Voor beide ploegen enkele kansen maar geen uitgespeelde mogelijkheden. Pas na ruim een half uur voetballen werd door PSV balverlies geleden door een inspeelfout. Deze fout werd door Helmond Sport afgestraft 1-1. PSV deed direct iets terug door twee uitgespeelde treffers van Jesse 3-1.

Helmond Sport deed de hele wedstrijd aardig mee maar moest in het derde gedeelte van de wedstrijd toestaan dat PSV de voorsprong verder kon uitbouwen. Na 50 minuten kon Jesse op een assist van Mylian de 4-1 intikken. Een minuut later werd het 5-1 door Martijn die van dichtbij vrij kon inschieten. Niet veel later kon Jesse van dichtbij intikken omdat de defensie van Helmond de bal niet goed kon wegwerken 6-1. Vervolgens bepaalde PSV de eindstand door uit twee uitgespeelde mogelijkheden te scoren door Joris en Jesse 8-1.

PSV was de gehele wedstrijd onrustig aan de bal waardoor verkeerde keuzes gemaakt werden. Hierdoor hebben wij het onszelf onnodig moeilijk gemaakt. Wel een verdiende overwinning voor PSV. Felicitaties aan alle spelers.

1-0 Joey van Casand (3)