2-2
16 april, 17:00
PSV O17 logo
Vitesse JO17-1 logo
 1. Doelpunt

  1x
  Fode Fofana
  PSV O17 logo
 2. Doelpunt

  1x
  Jason Pigmans
  PSV O17 logo
 3. Wedstrijdverslag

  O17 geeft voorsprong weg in tweede helft

  Na de deceptie van afgelopen zaterdag hadden we op dinsdag de kans om ons op te richten. We zagen een andere inzet, maar het spel was nog steeds rommelig. De passes waren slordig en kwamen niet altijd aan, en ook de aannames konden beter.

  Een zeer positief punt was dat ieedreen keihard werkte en probeerde als team een goed resultaat neet te zetten. Jammer genoeg kwamen we wel op achterstand na een misvatting van onze achterhoede en dus liepen we wederom achter de feiten aan. Maar de kopjes gingen niet hangen en de ploeg bleef keihard werken. Dat leverde voor rust twee doelpunten op (Fofana en Pigmans). Zo ging PSV O17 de rust in met een voorsprong.

  Na de rust moesten we dit resultaat over de streep trekken. Het spel bleef rommelig en wederom door een miscommunicatie in de achterhoede lukte het niet om de voorsprong vast te houden. Het verhaal van dit seizoen: we geven te vaak en veel te gemakkelijk de doelpunten cadeau. En dus hield PSV O17 slechts een punt over aan deze wedstrijd. Wel ziet er een stijgende lijn in de agressiviteit en beleving en was de wil om te winnen weer te zien.

  Aanstaande zaterdag komt NEC op bezoek op De Herdgang. Daar zullen we wederom ons stinkende best moeten doen om de drie punten dit keer wel in Eindhoven te houden.

  Opstelling PSV O17:
  Strijbosch, Puts, Arts, Matuta, Deyonge (79/Landfeld), Hopman, Pigmans (63/Beumer), De Schutter, Daniƫls (79/van de Riet), Antonisse, Fofana.