'24 3-0 Arnaut Groeneveld
    '51 3-1
    '53 3-2
    '58 3-3

De B2 had iets goed te maken tegen de opleidingscombinatie uit Tilburg en Waalwijk, waar in de heenronde na een bizar wedstrijdverloop met 5-3 van werd verloren. PSV speelde een uitstekende eerste helft en drukte het krachtsverschil passend uit in een zeer comfortabele ruststand. De wedstrijd was nog maar 5 minuten bezig toen middenvelder Steven Bergwijn in een tijdsbestek van slechts enkele minuten met 2 fraaie treffers voor een 2-0 voorsprong zorgde. De score werd in de 22e minuut na een goede actie op schitterende wijze vergroot toen linkerspits Youandi Renfrum diep werd gestuurd, naar binnen kapte en de bal met een fraaie curve in de rechterkruising dirigeerde. Volgens de scheidsrechter kaatste de bal achter niet via de lat achter de doellijn maar daarvoor, zodat de prachtige goal niet werd toegekend. Toch kwam PSV 2 minuten later op de 3-0 ruststand, toen rechterspits Arnaut Groeneveld van de rechterkant strak binnenschoot.

Hoewel trainer Twan Scheepers in de rust benadrukte dat het zaak was geconcentreerd te blijven en niet te verslappen met de ruime voorsprong in het achterhoofd, was dat precies het beeld dat de 2e helft vertoonde, en zo gebeurde wat absoluut niet zou mogen gebeuren bij een dergelijk ruime voorsprong. Willem II/RKC begon veel feller aan de 2e helft en profiteerde maximaal van de slapte aan PSV-zijde. Met inzet en beleving wisten de gasten de achterstand binnen een kwartier na rust recht te trekken met fraaie goals bovendien, waarbij laatste 2 werden gemaakt uit scherpe counters. En hoewel PSV 10 minuten voor tijd nog een grote kans op de winnende goal kreeg toen Matthias Verreth na een mooie aanval de bal vanaf rechts goed neerlegde voor de inlopende Youandi Renfurm, die via de keeper naast schoot, zou dat ook niet verdiend zijn geweest, na het weggeven van zo'n riante voorsprong als de B2 deed.

Een teleurstellende maar enorm leerzame wedstrijd voor PSV, waarin maar weer eens duidelijk werd dat de wedstrijd pas is gespeeld en gewonnen als het eindsignaal heeft geklonken.

Kevin Doré; Chris Hagi - Dirk Abels - Marco Weijmans - Ward Huygens; Philippe Rommens (c) - Steven Bergwijn - Sam Lammers; Arnaut Groeneveld ('63 Jasper van Heertum) - Matthias Verreth - Youandi Renfurm ('72 Joey Konings).

Op de bank niet ingevallen: Thomas Hooyberghs; Roel van Linschoten.
    Geblesseerd: Vincent Heilmann; Gökan Kardes; Emilio Prieto y Gorgosz.
    Geschorst: Maarten Peijnenburg.

Gele kaart: Youandi Renfurm.