6-0
1 november, 00:00
PSV C2 logo
N.E.C. C2 logo

PSV C2 heeft in de thuiswedstrijd tegen NEC C2 goede zaken gedaan door een 6-0 overwinning te behalen. PSV C2 zat vanaf het beginsignaal van de goed leidende scheidsrechter direct uitstekend in de wedstrijd. Na 30 seconden wedstrijd werd Jeroen Meefout goed in de diepte gelanceerd, maar zijn schot werd door de goede keeper van NEC C2 met de vingertoppen tot corner verwerkt. PSV C2 bleef de aanval zoeken en de ene na de andere kans werd gecreëerd. Na een kwartier spelen draaide Michael Maria een vrije trap vanaf de rechterkant van het veld met zijn linker hoog in de zestien, waar de goed ingelopen Jordy de Wijs met een strakke kopbal voor de openingstreffer zorgde (1-0). PSV C2 bleef jagen op meer doelpunten. Vlak voor rust stoomde Sam Schuite vanaf de eigen helft met de bal aan de voet op naar het vijandelijke doel. Vanaf de punt van het strafschopgebied gaf hij een verrassende en bekeken voorzet op de vrijgekomen Rai Vloet, die vanaf de rand van het doelgebied de bal tegendraads perfect inkopte (2-0). Eén minuut na rust speelde Endy Opoku Bernadina zich vrij op de achterlijn te hoogte van de kruising van de achterlijn en het doelgebied. Vanuit deze schier onmogelijke hoek chipte Endy de bal op sublieme wijze over de keeper van NEC C2 via de binnenkant van de tweede paal in het doel van de Nijmegenaren (3-0). Wat een prachtig doelpunt! Het verzet van NEC C2 was nu definitief gebroken. PSV C2 bleef jagen op een grotere overwinning. Het was aanvoerder Jorrit Hendrix die een directe vrije trap vanaf twintig meter met een schitterende curve in de kruising mikte (4-0). Hierna was het de beurt aan reserve-aanvoerder Olivier Rommens om na een mooie combinatie zijn dikverdiende treffer binnen te schieten (5-0). Het slotaccoord was voor Michael Maria die na goed voorbereidend werk van Vinnie Vermeer van dichtbij voor 6-0 zorgde.
    PSV C2 heeft door deze dik verdiende overwinning de derde plaats op de ranglijst in het vizier gekregen.