4-1
31 augustus, 00:00
PSV D2 logo
FC Twente O12 (Twello) logo

PSV begon goed aan de wedstrijd maar de eerste kansen waren voor FC Twente. Het vizier van de Twentenaren stond nog niet op scherp zodat deze kansen niet werden benut. De score werd geopend door PSV. Jur zorgde in de 10e minuut voor de 1-0. PSV combineerde goed en kon op het middenveld steeds de vrije man vinden. Desondanks scoorde FC Twente in de 19e minuut tegen 1-1. PSV liet zich hierdoor niet van de wijs brengen. PSV bleef goed voetballen en kon de vrije man makkelijk vinden. Dit leverde op slag van rust een doelpunt op. Mohamed tekende met een schot voor de 2-1.

FC Twente zette in het begin van de tweede helft PSV direct onder druk. PSV kon moeilijker de vrije man vinden. In deze fase van de wedstrijd kon PSV geen kansen creëren. PSV kreeg wel de mogelijkheid om de score uit te breiden via een strafschop. Dylan werd in het zestienmeter gebied onderuit gehaald. De strafschop werd echter tegen de paal geschoten en de bal werd daarna weggewerkt. FC Twente had in deze fase van de wedstrijd een overwicht maar echte kansen werden door de Twentenaren niet gecreëerd. In het laatste gedeelte van de wedstrijd nam PSV wederom het heft in handen. Dit leidde nog tot twee doelpunten. Zowel in de 54e minuut als in de 60e minuut schoot Heritier de bal in het doel. De eindstand was dan ook 4-1.

Een zeer nuttige oefenwedstrijd voor beide teams. Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden waren beide teams aan elkaar gewaagd

Verhoeven (Strijbosch), Cox (N. Munsters), De Schutter, Lonwijk, Bora-Deyonge (Fonville), Nassoh (Verschut), Verschut (Arts), N. Munsters (Hopman), Sillé (J. Munsters), Clabbers (Bora-Deyonge), Antonisse (Sillé).