5-1
31 januari, 00:00
SC Cambuur O13 logo

PSV was in het begin van de wedstrijd sterker dan de bezoekers. Dit leverde enkele mogelijkheden op maar geen echte kansen. De eerste serieuze mogelijkheid was in de tiende minuut voor Cambuur uit een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De bal werd echter net naast geschoten. De eerste echte kans voor PSV leverde direct de voorsprong op. Een corner van Joep werd door de vrijstaande Jeremy ingekopt, 1-0. PSV kon daarna niet echt doordrukken. Kansen kregen de bezoekers ook niet omdat de organisatie van PSV goed stond. De eerstvolgende mogelijkheid om te scoren hadden de bezoekers. Dit keer wederom uit een vrije trap. De strak genomen vrije trap werd door Peter uit de benedenhoek getikt. In de 26e minuut had PSV de mogelijkheid om verder uit te lopen. De inzet van Jayden werd echter van de doellijn gehaald. Eén minuut voor rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Een vrije trap van buiten het strafschopgebied werd in de verre hoek ingeschoten, 1-1.

PSV begon fel aan de tweede helft en binnen twee minuten had PSV twee opgelegde kansen om op voorsprong te komen. Beide kansen werden niet benut. In de 35e minuut kwam PSV dan toch op voorsprong wederom uit een corner. De door Joep genomen corner werd door Nigel ingekopt, 2-1. PSV kreeg daarna enkele kansen maar verder dan een bal van Heritier tegen de lat kwam PSV niet. PSV bewaarde het beste tot het slot. In de 50e minuut werd Jeremy in het strafschopgebied onderuit gehaald. Jeremy nam zelf de strafschop en tekende hiermee de 3-1 aan. Twee minuten later ging een afstandsschot van Joost net over. In de 54e minuut speelde Jayden zichzelf goed vrij en schoot in de verre hoek binnen, 4-1. Eén minuut later was het weer Jayden die scoorde. Een voorzet van Niek kwam uiteindelijk bij Jayden terecht die de 5-1 binnenschoot. Dit was ook de eindstand.

Strijbosch (Verhoeven), N. Munsters (Cox), Lonwijk (De Schutter), Matuta La Nkenda Nosa, Doudah (Antonisse), De Schutter (Verschut), Antonisse (Braaf), Tielemans (Nassoh/Tielemans), Clabbers (Van der Burgt), J. Munsters (N. Munsters), Van der Burgt (Bora Deyonge).