3x
    Elvic Jager
  2. Wedstrijdverslag

Hattrick Jager zorgt voor drie punten

PSV O14 moest zaterdag een belangrijke wedstrijd spelen voor lijfsbehoud bij Vitesse. Na negentig minuten was het PSV dat de drie punten mee naar Eindhoven konden nemen. De ploeg was heer en meester in Arnhem en met Elvic Jager als doelpuntmaker in het team met drie doelpunten, was het voor de rest ook makkelijker voetballen en konden ze makkelijk de nul houden,

PSV was heer en meester in de wedstrijd. Men had vol druk op de bal en liet  Vitesse zeker niet hun geliefde positiespel spelen. Natuurlijk had PSV meer fysieke kracht met Elvic Jager, die teruggehaald was van de O15. In de 11e minuut was het Eus Waayers die de bal goed naar Elvic speelde, deze draaide zich knap vrij en haalde uit. Niet echt goed geraakt, maar voldoende om de bal binnen te laten rollen. Voor de rest was PSV de betere ploeg, maar ging het slecht om met de mogelijkheden in de eindfase. Maar de voorsprong was verdiend.

In de tweede helft misschien een nog wel beter PSV. In de 47e minuut is het wederom een schuiver van Elvic. Nu wel goed geraakt en dus perfect binnen, 0-2. Enkele minuten later is het Onesime Zimuangana die zich knap vrij draait en op de lat schiet. Ook Elvic krijgt nog een grote kans, maar nu redt de doelman goed. In de 59e minuut rondt Elvic een knappe solo af met een verdiende schuiver. 0-3. Enkele minuten voor tijd kreeg Bawuah nog een grote kans, maar ook nu redt de keeper goed.

Dus een verdiende overwinning en PSV is bijna vrijgespeeld voor behoud in de hoogste competitie.

Opstelling PSV:
    Van de Brande, Jansen, Bos, Kuhn, Van de Riet; Vergeldt (66/Oesterholt), Gomes (61/Quispel), Verkooijen (55/Bawuah); Jager (66/Etienne), Zimuangana (66/Van Duiven), Waayers (Oesterholt)

Volgende week speelt de O14 vriendschapenlijk tegen Excelsior, deze wedstrijd zal gespeeld worden op de velden van Tongelre.