5-1
30 november, 00:00
PSV O19 logo
ADO den Haag O19 logo

ADO, een tegenstander met evenveel punten als wij en een tegenstander om mee rekening te houden in deze competitie. We beginnen fanatiek. Binnen twee minuten weet Joell de bal tegen de touwen te krijgen en na zes minuten is het Matthias die dit nog eens dunnetjes overdoet en de 0-2 staat op het scorebord. We willen doordrukken maar in plaats daarvan verzwakken we, we worden slordig en zo is het in eens 2-1 na een onoplettendheid en slecht verdedigen. De spanning is terug. Maar binnen een paar minuten is een vlijmscherpe counter de oorzaak van de 3-1 stand. Bertalan staat aan het eind van deze vlijmscherpe aanval. Voor de rust weet Matthias ook nog nummer vier te scoren en dan is het een gelopen wedstrijd. Na de rust de voorsprong uitbouwen en op naar de volgende wedstrijd. Echter na de rust is het niet allemaal even goed meer. De kou zal zeker een oorzaak zijn maar dan nog. Joell weet ook nog nummer vijf te scoren alvorens de scheids na precies 90 minuten voor het laatst fluit. De punten zijn binnen maar er moet nog wel het nodige werk worden verricht met het oog op de wedstrijd van komende zaterdag tegen de rivaal uit Tilburg en ook voor aankomende dinsdag de wedstrijd tegen FC Rostov voor plaatsing in de volgende ronde in de Youth League. Maar voor vandaag allez, we zijn tevree. Zes punten binnen vier dagen en een verklaarbare plaats in de standenlijst. Op naar Tilburg om definitief ons te plaatsen voor de kampioenspoule voor na de winterstop.
    Mannen veel succes zaterdag en zeker ook dinsdag. Ook overwinteren in de Youth League is belangrijk, voor de club maar, ook voor het team. En trouwens , we horen daar gewoon bij dus overwinteren is een must.