3-0
30 november, 00:00
PSV D2 logo
Baronie D1 logo

De eerste aanval in de wedstrijd was voor Baronie. De tegenaanval in de tweede minuut werd door PSV direct succesvol afgerond. Een voorzet vanaf rechts door Mohamed kwam in de voeten van Heritier. Met een hard schot in het dak van het doel tekende hij de 1-0 aan. PSV had daarna enkele mogelijkheden om de score uit te breiden. Deze mogelijkheden werden niet benut. Dit gebeurde wel in de 13e minuut. Heritier speelde zich door een mooie actie vrij in het zestienmetergebied en legde de bal breed op Mohamed. Mohamed schoot in de verre hoek de 2-0 binnen. Ook na deze goal had PSV het beste van het spel. In de 18e minuut schoot Mathijs van ruim 25 meter net over het doel. PSV speelde sterk en hield Baronie onder druk. Baronie probeerde met enkele uitvallen de verdediging van PSV te verschalken. Echte kansen werden door Baronie niet gecreëerd. In de 25e minuut was het wederom PSV dat een mogelijkheid had om te scoren. Met een diepe bal vanaf eigen helft stuurde Luuk Jeremy weg. Jeremy omspeelde een verdediger van Baronie maar schoot vervolgens voorlangs. De ruststand was dan ook 2-0.

Baronie liet het hier niet bij zitten en de bezoekers begonnen de tweede helft feller. Dit leverde in de derde minuut van de tweede helft direct een corner op. De inzet op de corner werd van dichtbij hard over geschoten. PSV nam daarna wederom het heft in handen en Baronie moest terug. In de 41e minuut omspeelde Jeremy enkele verdedigers van Baronie. Zijn schot belandde echter in het zijnet. PSV hield de bezoekers onder druk maar creëerde geen echte kansen. Diverse mogelijkheden werden niet uitgespeeld doordat bij de laatste bal een verkeerde keuze werd gemaakt. Hierdoor drukte PSV het veldoverwicht niet uit in doelpunten. De bezoekers kregen in de 50e minuut twee mogelijkheden direct achter elkaar om te scoren. Beide mogelijkheden werden echter niet benut. PSV kreeg daarna ook een mogelijkheid om te scoren maar het schot mistte net het doel. In de 57e minuut probeerden de bezoekers met een afstandsschot te scoren. Van ruim 25 meter werd door een speler van Baronie een schot afgevuurd op het doel van PSV. Peter pareerde het schot en in de tegenaanval speelde Heritier een diepe bal op Jeremy. Jeremy schoot vervolgens de 3-0 binnen. Dit was ook de eindstand.

Verhoeven ( Strijbosch), Cox (N. Munsters), Lonwijk, De Schutter, Van der Burgt (Sillé), Tielemans (Verschut), Verschut (Doudah), Nassoh, Clabbers, Antonisse, Bora Deyonge.