NEC / FC Oss O.14 - PSV C2

 1. vrijdag 30 november 00:00

  De Uitslag

 2. Lokatie: De Goffert compl. De Eendracht te Nijmegen
  De wedstrijd werd gespeeld op vrijdagavond in Nijmegen.
  PSV begon enorm sterk en superscherp aan de wedstrijd waardoor NEC helemaal geen grip kreeg op het spel van ons. Concentratie heel hoog in de opbouw, hele mooie aanvallen, fantastische individuele acties zorgden ervoor dat we na 20 min een 0-3 voorsprong hadden. En het had nog meer kunnen zijn. Robin uit een corner, Yasin die alert reageerde en Justin die een voorzet goed inschatte, waren de doelpuntenmakers. Helaas wist NEC uit een spaarzame counter toch 1-3 te maken na matig verdedigen van onze kant. Ruststand 1-3.
  De tweede helft kantelde de wedstrijd helemaal. Een NEC dat heel agressief ging druk zetten en wij die als team verkeerde keuzes maakten aan de bal zorgde ervoor dat de thuisclub het beste van het spel had. Toch wist Cody 1-4 te maken door een mooi geplaatste bal. NEC creƫerde ook wat kansen en wist hier nog 1 doelpunt te maken waardoor de eindstand werd bepaald. 2-4.

  Vonk, Teze, Fofana, Obispo (van Breemen), Bosma (Daverveld), Wallenburg (Dickens), Schoonbrood, Lonwijk, Catic, Gakpo, Aalillou