0-4
30 september, 00:00
RKVVO D1 logo
PSV D2 logo

Op een zeer mooie herfst zaterdag brachten onze jongens een bezoek aan RKVVO uit Oerle. Men was erop gebrand om er weer een leuke wedstrijd van te gaan maken. Al snel na de aftrap werd een nieuw record gezet. na 30 seconden scoorde Jordy uit een geweldige dribbel vanaf 20 meter al 0-1. Dit was zeer belovend. onze jongens lieten er geen gras over groeien en Endy scoorde na 2 minuten al de 2e goal voor PSV. Daarna werd het rommelig en PSV begon ook een beetje tegen zich zelf te voetballen. De ruimtens werden niet meer gevonden en de pases kwamen niet altijd meer aan. Daardoor moesten we wachten tot kort voor rust toen Endy de 0-3 aantekende. Met het vertrouwen van de altijd positief ingestelde coach, werd de tweede helft vol goede moed ingezet. Toch was deze spelhervatting minder goed dan verwacht. het harde werken van onze jongens werd uiteindelijk beloond 2 minueten voor tijd door een prachtige goal van aanvoerder Michael, die uit een fantastische dribbel van Vinnie de eindstand op 0-4 bepaalde. Na afloop gaf de coach Niels nog eens duidelijk aan aan de groep dat het resultaat goed was, maar dat het voetballend toch beter kan. Iets om weer de komende week aan te gaan werken. Jongens, Trainers en begeleiders, PROFICIAT en op naar RKTVC..........