0-2
30 augustus, 00:00
JVOZ D1 logo
PSV O13 logo

In deze bekerwedstrijd nam PSV vanaf het begin van de wedstrijd het heft in handen. PSV zocht nadrukkelijk de aanval en JVOZ moest terug. In de vijfde minuut kreeg PSV een corner na een actie van Amin aan de linkerzijde van het veld. De corner werd door Mohamed strak genomen en door Nigel ingekopt 0-1. PSV ging daarna op dezelfde voet verder maar JVOZ herpakte zich mede doordat PSV slordig ging spelen. Door het slordige spel van PSV kwam JVOZ na 15 minuten beter in het spel zonder overigens echte kansen te creëren. PSV kon de vrije man niet meer vinden waardoor het spel zich voornamelijk afspeelde op het middenveld. Drie minuten voor rust kreeg JVOZ een uitgelezen mogelijkheid om de stand gelijk te trekken. Peter kwam echter goed uit het doel en smoorde het schot.

PSV begon goed aan de tweede helft. Drie minuten na aanvang van de tweede helft ging een schot van Thomas, van net buiten het strafschopgebied, hoog in het doel 0-2. Enkele minuten later kreeg JVOZ nog een goede kans maar het schot trof geen doel. PSV had daarna het overwicht maar er werden nauwelijks nog kansen gecreëerd. JVOZ begon tien minuten voor tijd nog aan een slotoffensief maar dit leverde geen uitgespeelde kansen op. De einduitslag was dan ook 0-2.

Strijbosch (Verhoeven), Cox (N. Munsters), Lonwijk, De Schutter (Bora Deyonge), Bora Deyonge (Van der Burgt), Tielemans, Braaf (Cox), Nassoh, Clabbers (Antonisse), Verschut (J. Munsters), Doudah.