30 maart, 14:00
PSV O17 logo
FC Utrecht JO17-1 logo

Geen punten voor PSV O17

Om de rest van de competitie niet alleen maar te hoeven strijden met AZ om de onderste plaats, moesten er vandaag punten worden gepakt tegen FC Utrecht.

PSV begon aardig, maar mist niet echt gevaarlijk te worden. Het elftal mist zelfvertrouwen en de speler wisten elkaar niet goed te vinden en elkaar sterke punten naar boven te laten komen. En dan valt de bal na 38 minuten spelen aan de andere kant in het doel. FC Utrecht lag de bal snel klaar bij een vrije trap en de PSVā€™ers werden verrast door de snelle hervatting: 0-1. Er is dus wederom een inhaalslag nodig.

Na de rust is het doelman Strijbosch die PSV in de wedstrijd houdt en ervoor zorgt dat het slechts bij 0-1 blijft. De mannen moeten de komende tijd uit een ander vaatje tappen om punten te pakken. Woensdag volgt de reis naar Groningen.